Heenain

  • Stage name: Heenain (히나인)
  • Real name: Han Ah-reum (한아름)
  • Birth date: March 15th, 1985
  • Occupation: Singer, composer
  • Education: Dong-Ah Broadcasting College
  • Label: NeuroN Music

Discography

Singles

  • Curiosity, October 1st, 2007 (digital single)
  • Take The First Step, November 5th, 2007
  • Soul Food, January 25th, 2008
  • Calling Darling, April 7th, 2008 (digital single)
  • Mizimum Vol. 1, August 7th, 2008
  • Big Buddy, September 1st, 2008
  • Take the First Step Live, February 16th, 2009
  • 눈빛 (Look in Her Eyes), April 13th, 2009
  • You Heenain Vol.3, November 30th, 2009
  • 흔적, December 10th, 2009
  • 1, 2, 3, May 20th, 2011 (digital single)
  • The Acoustic, July 18th, 2011

Albums

  1. Modern Love, September 17th, 2008

Collaborations

  • 팻두천사와 히나인요정의 이야기나라, December 16th, 2010 (with Fatdoo)
Advertisements

Tietoja Mika

Livonian freelance journalist and music promoter
Kategoria(t): Musiikki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s